<B:LOOP VALUES='DATA:POSTS' VAR='POST'><B:INCLUDE DATA='POST' NAME='POST'></B:INCLUDE></B:LOOP> ~ <DATA:BLOG.TITLE></DATA:BLOG.TITLE> <DATA:BLOG.PAGETITLE></DATA:BLOG.PAGETITLE>

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 februarie 2011

Salata NICOISE

SALATA NICOISE

- 250 gr. fasole verde pastai mici
- 250 gr rosii mici taiate felii sau ardei
- 1 ardei gras verde,taiat felii
- 1 castravete taiat pe lungime
- 1/2 cana de masline KALAMATA -  maro
- 280 gr. ton in suc propriu
- 1/2 cana de castane comestibile,fierte si maruntite
- 4 albusuri fierte tari,taiate sferturi
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 lingura otet de vin alb
- 1 catel de usturoi tocat
- 1 varf de cutit de sare
- 1 varf de cutit de piper negru macinat
- 2 linguri de patrunjel tocat marunt

Preparare:

Se fierbe fasole in apa clocotita,avand de grija sa ramana crocanta,apoi treceti-o sub un jet de apa rece si scurgeti apa.
Amestecati rosiile,ardeiul si castravetele intr-un castron mare de salata,apoi aranjati deasupra maslinele,tonul,ouale si castanele.Pe urma se prepara un sos,amestecand bine uleiul,otetul si usturoiul cu sarea si piperul.Turnati pe urma sosul peste salata si presarati putin patrunjel.
Aceasta reteta pentru dieta cu fasole verde are urmatoarele detalii nutritionale: 305 calorii,26 gr.proteine,14 gr.carbohidrati,27 gr. grasime.5 gr.grasimi saturate,1010 mg sodiu,140 mg colesterol,4 gr.fibre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu