<B:LOOP VALUES='DATA:POSTS' VAR='POST'><B:INCLUDE DATA='POST' NAME='POST'></B:INCLUDE></B:LOOP> ~ <DATA:BLOG.TITLE></DATA:BLOG.TITLE> <DATA:BLOG.PAGETITLE></DATA:BLOG.PAGETITLE>

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 februarie 2011

Reteta - Piept de pui cu ghimbir (4 portii)

Piept de pui cu ghimbir (4 portii)

Ingrediente:
- 1/2 lamaie prospat stoarsa
- 1 lingura de ghimbir proaspat ras
- 1/2 lingurita piper negru macinat proaspat
- 2 catei de usturoi
- 4 jumatati de piept de pui dezosat fara piele

Preparare:

Amestecati intr-un bol zeama de lamaie,ghimbirul,piperul si usturoiul.Puneti bucatiile de piept de pui intr-un castron mare,turnati deasupra sosul de ghimbir intorcand carnea pe toate partiile pentru a se acoperii bine cu sos.Acoperiti vasul si lasati-l la rece intre 30 de minute si 2 ore.
Ungeti cu putin ulei o tigaie mare antiaderanta,puneti-o la foc slab potrivit pana cand se incalzeste,pe urma adaugati bucatiile de piept de pui prajiindu-le pe o parte si pe cealalta circa 8 minute in total pana cand se fragezesc.

Detalii nutritionale /portie: 129 calorii,26 gr.proteine,1 gr.carbohidrati,1 gr.grasime,0 gr.grasimi saturate,65 mg colesterol,75 mg sodiu,0 gr.fibre.

Rosii la gratar ( 1 portie)

- 2 rosii mari ,bine coapte,taiate in felii groase pe orizontala
- 1 varf cutit de sare
- 1 varf cutit piper negru macinat proaspat

Asezati rosiile pe gratar,tigaie de teflon,le presarati cu sarea si piperul si le coaceti 5-7-10 minute.

Detalii nutritionale: 38 calorii, 2 gr.proteine,8 gr.carbohidrati,1 gr.grasime,0 gr.grasimi saturate,0 mg colesterol,16 mg sodiu,0 gr.fibre.


Aceasta reteta este pentru - DIETA CU PUI SI GHIMBIR -postata precedent 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu